[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”64px”]

Over House of Impact

[vc_empty_space height=”64px”][vc_column_text]Heb jij een goed verhaal? Wil je een specifiek thema op de kaart zetten, een nieuwe sport onder de aandacht brengen, grote media-aandacht krijgen voor jouw bijzondere event? Of wil je gewoon jezelf meer op de televisie zien omdat je een bijdrage kan leveren binnen jouw vakgebied?

 

Dan ben je bij House of Impact aan het juiste adres.

 

Wij zijn de producent van jouw verhaal. House of Impact maakt geen content maar wij zoeken de juiste plek voor jouw verhaal binnen het wereldwijde medialandschap. Daarnaast houden wij van samenwerken, met het beste team dat we kunnen samenstellen, om zo het beste eindresultaat te genereren. Dat doen we door op zoek te gaan naar de juiste communicatiemiddelen, de beste strategie, de meest geschikte mediapartners en de juiste content producenten. Wij worden enthousiast als het jouw missie is om het verhaal dat je wilt vertellen, morgen het gesprek van de dag te laten zijn. Impact maken noemen we dat: media inzetten om met jouw verhaal de wereld een stukje mooier te maken.

 

Onze werkwijze:

  1.  Intake gesprek
  2. Research & Ontwikkeling
  3.  Van Content naar Context
  4. Inventarisatie en connectie maken met Media Partners
  5. Produceren Media Impact Campagne
  6. Evaluatie

 

Kom vrijblijvend met ons in gesprek. Het eerste consult is altijd gratis! Zin om impact te maken? Wij altijd![/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”3402″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]