[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”64px”]

Bereikte Impact

[vc_empty_space height=”64px”][vc_column_text]Bij het ontwikkelen van een Impact Plan formuleren wij altijd de beoogde impact die wij willen maken. Dat is voor een deel impact in duidelijke cijfers. Wij willen met elke productie minimaal drie miljoen mensen bereiken via verschillende mediakanalen. Het verhaal wordt bijvoorbeeld verteld in een tijdschrift, krant, op de radio, aan tafel bij DWDD of bij een Aftertalk op een thema kanaal. De bereikte impact is voor ons de optelsom van het aantal lezers, luisteraars en kijkers dat jouw verhaal heeft gezien, gehoord of gelezen.

 

Daarnaast meten wij ook de sociale impact; dat maken wij achteraf inzichtelijk. Wat zijn de algemene reacties op de content? Wat vinden mensen ervan? Heeft het ze geïnspireerd? Heeft het mensen op een andere manier naar de wereld laten kijken?
Wij zien vaak dat de taal die wij gebruiken, na het uitzenden of publiceren van de content, overal wordt overgenomen. Na het maken van de televisie serie ‘Het leven is een Jurk’, verschenen er bijvoorbeeld steeds meer artikelen met de kop – Het leven is een Jurk; werd er gepraat over kleding die je moet koesteren; wordt er inmiddels nauwelijks meer gesproken over Gay Pride als een roze string Parade maar als een feest voor de vrijheid voor de liefde en ga zo maar door. Dat is voor ons de sociale impact en het is tevens het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Daar lopen we graag warm voor!
[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_single_image image=”3620″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]